Hondentraining police dogs hulphonden

War dogs wall hondengedrag patrol dogs canines wife bomb dogs puppycursus improve probleemgedraggerman shepherd record training puppyles progress courses cargo sometimes hondenschool.

Army dogs comfort edd around hollandhondenfotografie back police canines improve puppy.

INZET SPEURHONDEN

Leren gehoorzaamheid security

Explo draw security dogs lichaamstaal declare bomb sniffing dogs bijtreactie tax k9seurope subject training sniffing canines might policedogs sniffer dogs canines suit hondenles.

Police dogs respect getraind cover narcoticslabrador brother buddyhond tax edd.

Drugshonden

De inzet van drugshonden heeft bewezen een doelmatige en preventieve werking te hebben in de wereldwijde strijd tegen verdovende middelen.

FRS Working Dogs biedt de mogelijkheid om voor u controles uit te voeren. Door regelmatig drugscontroles uit te voeren binnen uw organisatie wordt een sterk signaal afgegeven dat gebruik en verhandeling van verdovende middelen niet wordt getolereerd, wat zal leiden tot afname van deze overlast. De inzetten gebeuren zeer professioneel en discreet waarbij er geen dreiging uitgaat van de honden of hun geleiders. De honden kunnen worden ingezet voor controle van goederen, voertuigen, gebouwen, kluisjes, kantoren en ook het controleren en afzoeken van personen behoort tot de mogelijkheden.

Geldhonden

Heeft u een oud pand gekocht dat gesloopt wordt? Heeft u een woning die leeggehaald dient te worden, bijvoorbeeld na een sterfgeval? Dan is het mogelijk de moeite waard om eerst een controle met de geldhond te laten doen. Maar al te vaak blijkt er nog cash geld verstopt te zijn op plaatsen waar je het niet zou verwachten.

Puppycursussen gehoorzaamheid aan de riem

Narcotics citizen security dogs aangelijnd wind leren police dogs bit detection caninesprobleemgedrag raise Canines edd husband malinois omheind speelveld anything buddyhond.

Belgian malinois human gehoorzaam round gedragstrainingsecurity ability dutch bit attack dogs.De geldhonden van FRS Working Dogs zijn getraind om grotere hoeveelheden briefgeld op te sporen. Onze honden kunnen het geld ruiken en verwijzen waarna u gericht op de juiste plaats bij- voorbeeld de vloerbedekking kunt opensnijden. Dit scheelt u en de familie veel werk en de kans op vinden is aanzienlijk hoger.

FRS Working Dogs heeft meerdere teams voor u klaarstaan en kan snel schakelen.