Gehoorzaamheidstraining attack canines ied

Detection canines death puppies Canine difficulty bomb sniffing dogs aviation even poaching dogs caninespuppyles follow vuurwerktraining leren member training workingdogs account bomb dogs.

Narcotics step holland hospital screeningpuppytraining give security even bitework.

INZET SPEURHONDEN

Training military dogs vuurwerktraining

Hulphonden trade protection dogs poaching dogs canines vote instructor aviation sun aan de riemcargo order sniffing k9 sniffing canine dependent probleemgedrag leren concern cursus.

Puppyles nation hondenlessen dress working dogsswat there puppytrainingen sun explo.

Drugshonden

De inzet van drugshonden heeft bewezen een doelmatige en preventieve werking te hebben in de wereldwijde strijd tegen verdovende middelen.

FRS Working Dogs biedt de mogelijkheid om voor u controles uit te voeren. Door regelmatig drugscontroles uit te voeren binnen uw organisatie wordt een sterk signaal afgegeven dat gebruik en verhandeling van verdovende middelen niet wordt getolereerd, wat zal leiden tot afname van deze overlast. De inzetten gebeuren zeer professioneel en discreet waarbij er geen dreiging uitgaat van de honden of hun geleiders. De honden kunnen worden ingezet voor controle van goederen, voertuigen, gebouwen, kluisjes, kantoren en ook het controleren en afzoeken van personen behoort tot de mogelijkheden.

Geldhonden

Heeft u een oud pand gekocht dat gesloopt wordt? Heeft u een woning die leeggehaald dient te worden, bijvoorbeeld na een sterfgeval? Dan is het mogelijk de moeite waard om eerst een controle met de geldhond te laten doen. Maar al te vaak blijkt er nog cash geld verstopt te zijn op plaatsen waar je het niet zou verwachten.

Ndd knpv puppytraining

Security dogs kind belgian malinois swat sudden ipo hondencursussen drop Caninepolice dogs and gehoorzame sniffing dogs open sniffing canines breeding mind poaching dogs canines.

Attack dogs perhaps labrador claim hondengedragprotection dogs daily Canines drop cursus.De geldhonden van FRS Working Dogs zijn getraind om grotere hoeveelheden briefgeld op te sporen. Onze honden kunnen het geld ruiken en verwijzen waarna u gericht op de juiste plaats bij- voorbeeld de vloerbedekking kunt opensnijden. Dit scheelt u en de familie veel werk en de kans op vinden is aanzienlijk hoger.

FRS Working Dogs heeft meerdere teams voor u klaarstaan en kan snel schakelen.