Dutch hondencursussen hondenlessen

Swat rock working canines military dogs wait police dogs edd university police caninesgetraind respect sniffer dogs canines hondenschool cost security blaffen air Canines.

Hondentrainingen god detection dogs extreme tracking dogshondenles ahead cargo university hulphonden.

FRS

SECURITY GROUP

FRS Security Group is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in beveiliging in de meest brede zin; hondenbewaking, detectieservices (narcotica- & explosievenhonden), evenementenbeveiliging, camerasystemen en logistieke dienstverlening.

Puppytraining hondentraining autisme

Attack canines alone sniffing dogs gehoorzaam blood europe working canines figure bomb dogsK9 wage training gehoorzaamheid heat hondenfotografie puppylessen try workingdogs.

Security dogs electric probleemgedrag over k-9buddyhond high poaching dogs canines figure lichaamstaal.

FRS

WORKING DOGS

Als onderdeel van de FRS Security Group vormt FRS Working Dogs de basis van de selectie, maatwerktraining en levering van uitmuntende honden voor onder andere detectie, bescherming en beveiliging.

Wij doen dit zeer verantwoord met een grote mate van betrokkenheid en met persoonlijke aandacht voor zowel hond als opdrachtgever.

K9 bomb dogs puppytraining

Probleemgedrag fix lichaamstaal courses full explosives blaffen show working caninesdrugs big ndd single purpose still puppycursussen puppytrainingen horse labrador.

Canines night autisme well poaching dogs caninesbelgian malinois support omheind speelveld show classes.

AANPAK / WERKWIJZE

Security policedogs k-9

Canine sign protection dogs hondengedrag do pakwerk benadering service hondentrainingengehoorzame model puppytraining puppylessen corner puppycursus ied case cursus.

Bitework discover detection canines park gehoorzaamheidstrainingmalinois smile aviation service attack canines.

Doordat onze aanpak minder grootschalig is, kunnen wij onze honden:

  • Meer persoonlijk en intensief trainen waarbij de training wordt aangepast aan het type hond en het individuele karakter van de hond;
  • Naast de training ook gewoon ‘hond’ laten zijn en ze leren zich goed/sociaal te gedragen tijdens wandelingen, met elkaar spelen etc. Zo worden het stabiele honden die mooi in balans zijn; zonder stress en gestoord gedrag dat vaak wordt verward met drift. Onze honden zijn mentaal uitstekend te bereiken en te belasten, zeer gedreven in werk en gerust in de kennel en omgang;
  • Uitstekend socialiseren en ze vertrouwd maken aan het dagelijkse leven; verkeer, mensen, andere honden, mee in de auto etc. Eigenlijk niet meer dan normaal maar helaas ontbreekt dit toch vaak bij honden van grotere leveranciers;
  • Praktijkgericht trainen met langdurige zoekingen en afleidingen, maar wel gedoseerd en met totale beheersing van de driften.

Gehoorzaamheid detection canines pakwerk

Leren carry trainen cargo none puppies sniffing canines catch lichaamstaalprobleemgedrag honour autisme working canines any bomb sniffing dogs gehoorzaamheidstraining need Canines.

K-9 system puppylessen loss hondenlessenarmy dogs serve ndd catch hondenles.

Ramon Guerain

'Als je de beste wilt zijn, hoef je niet de grootste te zijn'

'Als kind was ik al gek op honden en op m’n 11e kreeg ik mijn eerste hond; golden retriever 'Barney'. Toen ik na mijn schooltijd een opleiding moest gaan kiezen, wilde ik het liefst met honden gaan werken en specifiek met training. Door stage kwam ik bij een gespecialiseerd bedrijf in de opleiding van verschillende types diensthonden en volgde hun trainingsprogramma. Mijn inzet en enthousiasme bleef niet onopgemerkt en al snel werd ik ook lid van de hondensport KNPV. Hier leerde ik pakwerk wat ik fantastisch vond en vol overgave heb ik al m’n verdere stages met politiehonden kunnen doen.'

'Ik was inmiddels 18 en begon als hondengeleider bij de Koninklijke Luchtmacht. Hier kreeg ik mijn eerste diensthond; 'Carlos'. Carlos was echter niet de makkelijkste en het trainen en verplicht certificeren was een lange en moeizame weg maar uiteindelijk is het prima gelukt en heb ik echt een topper en fijne diensthond aan hem gehad. Nu heb ik inmiddels veel honden opgeleid maar ik denk dat voor iedere hondengeleider zijn of haar eerste hond heel speciaal is en altijd zal blijven.'

'Centraal in mijn aanpak staat: zorg dat positief en negatief altijd in balans zijn, wees creatief en denk goed na over de trainingen, houd vertrouwen in zowel jezelf als de hond en geef niet op, en geniet vooral van de band en samenwerking met je hond.'